Rasszista támadás a lengyel buszsofőr ellen egy londoni buszon

A válogatott durvaságok mellett a nagyhangú angol utas letöri az ablaktörlőket és itallal hajigálja a járművet. Mert elkérték a jegyét.

Hogy az alábbi kedves jelenetnek mennyi köze van a Brexithez és bennünk lappangó idegengyűleletre építkező politikának, és mennyi benne az egyéb faktor, azt nem tudjuk.

Mindenesetre az alábbi videót tegnap készítette egy utas az egyik londoni helyijáraton.

A konfliktust az váltja ki, hogy a bevásárlótáskákkal érkezett férfi nem húzta le (érvényesítette) az Oyster-kártyáját a felszállásnál, ezért a sofőr felszólítja a leszállásra.

A fiatal férfi erre iszonyú haragra gerjed, a legválogatottabb durvaságokat kiáltja a lengyel sofőrnek, többek között annak a reményének adva hangot, hogy deportálják majd, meg különben is illegálisan van ott, menjen haza a saját kib*szott országába.

Aztán a férfi némi agresszív és elég félelmetes vezetőfülkei dörömbölés után elhagyja a járművet, de nem nyugszik meg, letöri az ablaktörlőket, majd a bevásárlószatyorból italokat hajigál a szélvédőre.

Az utasok szólnak a sofőrnek, hogy nyissa ki az ajtót, és majd ők „lerendezik”, de az inkább a rendőrséget hívja.

Aztán mégis lepattan néhány férfi a buszról, meg az időközben odaérkező másik járműről, és közös erővel megfékezik az agresszív, tajtékzó rasszistát.

Kategória: Érdekes, Videó Címke: , , ,

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés