Félelmetes éjjeli bohócok borzolják az amerikaiak idegeit (18+)

Egy ország retteg, és a vérfagyasztó jelenség átterjedt Kanadára és Ausztráliára.

Míg az utóbbi hónapokban Magyarországot leginkább a migránsok tartották izgalomban, addig az amerikai idegeket – az elnökválasztási hacacárén kívül – a bohócjelenség borzolta, és borzolja ezekben a napokban is.

A legdurvább horrorfilmeket idéző őrület valamikor augusztusban kezdődött, amikor is Dél-Karolinában egy rendőri jelentés arról számolt be, hogy ijesztő bohócok próbáltak gyerekeket az erdőbe csábítani.

Bohóc, USA

Azóta folyamatosan újabb és újabb bohócok bukkannak fel, az őrület futótűzként terjed az Egyesült Államokban, mi több, az elmúlt napokban már Kanadában és Ausztráliában is történtek észlelések.

A vérfagyasztó bohócok legtöbbször csak váratlanul felbukkannak valahol, járda- és útszélen, parkban és erdőben, jelenlétükkel a frászt hozva a járókelőkre, de vannak agresszív bohócok is, akik bemásznak a házak kertjébe, bekukkantanak az ablakon vagy megkocogtatják a hálószoba ablaküvegét.

A rendőrség nem sokat tud kezdeni a jelenséggel, hiszen mindenkinek joga van bohócruhát ölteni és az útszélén álldogálni, de a durvábbak közül már többeket letartóztattak.

Ilyenek például azok, akik iskolákat, iskolásokat fenyegetnek meg halálosan.

Letartóztattak egy 15 éves diáklányt is, aki egy bohóccal akarta megöletni a tanárát.

A bohócfigyelő Twitter-fióknak 160 ezer követője van. Ezen publikálják az észlelt bohócokat, de számos „álbohóc” és a témával kapcsolatos üzenet is jelenik meg.

Ugyancsak ezen az oldalon osztották meg azt a kisvideót, amely azt mutatja, hogy három bohóc felbukkanása után hogyan indul bohócüldözőbe egy egyetem több ezres ifjúsága.

 

Itt nézegethet még több bohócot

Innen: Telegraph.co.uk, Metro.co.uk

Kategória: Érdekes, GIF/kisvideó, Videó Címke: , , , ,

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés